2 oktober 2011

Update: visverhalenboek

Tot mijn spijt moet ik melden dat het visverhalenboek is geannuleerd. Dit heeft voornamelijk met mijn persoon te maken. Omdat ik steeds meer kan, wil en moet, krijg ik het steeds drukker. Met alles wat er nu in mijn leven speelt moest ik keuzes maken om mijn revalidatieproces niet in de weg te staan. De afgelopen tijd merkte ik dat de werkzaamheden omtrent het boek een steeds grotere opgave werden en daarom heb ik besloten mij uit het project terug te trekken. Hierop is besloten het boek dan maar niet uit te geven. Ik wil alle auteurs bedanken voor hun inzet en wie weet vinden we elkaar in de toekomst weer voor een soortgelijk project.

Het boek over mijn vorige leven als chronisch hartpatient gaat er wel komen en dat zal niet al te lang meer duren voor dat uitkomt. Momenteel leg ik de laatste hand aan mijn verhaal, waarna er nog wat redigatiewerk moet plaatsvinden.
De afgelopen zonnige dagen waren best lekker, maar van mij mogen de najaarsstormen nu wel komen. De tijgernoten borrelen, de vriezer is vol, plannen zijn uitgewerkt, de geheugenkaartjes zijn leeg en de accu's zijn opgeladen.

12 opmerkingen:

 1. Heel nobel van je Boudewijn dat je jezelf aandraagt als oorzaak van het niet doorgaan van hét boek. Maar dat is natuurlijk apekool. Dat je schrijven kan staat inmiddels wel buiten kijf, dat je na bijna de pijp aan Maarten te hebben gegeven je prio’s ergens anders legt zal niemand verbazen maarrrrrr… Beste vrind, het feit dat er eerder iemand van de groep al afhaakte (om plausibele redenen overigens), er een aantal stukken werden aangeleverd die simpelweg niet de kwaliteit hadden die wij (in dit geval jij en Kevin) beoogden en, niet in het minst als reden aan te dragen, bij sommigen van de groep het enthousiasme minder laaiend was dan bij anderen (kom ik op terug) zijn minimaal ook redenen.

  Zie het als wintervissen. Benader een maat, stel een plan voor. Leg daarbij ook goed uit dat het hard kan gaan worden. Koud, blanks, donker en nat. Geen plan voor oude mannen dus. De initiële euforie van de instemmer neemt alras af wanneer de going gets tough. Niet erg, slechts menselijk. Ook nu.

  Jonguh! Fuk dat boek. Je ‘hep’ al een boek. En ook al een wintervismaat :))))))))

  Geniet!

  Ciao,

  Rolf

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Rolf, het klopt wat je zegt, maar er was eventueel wel een mouw aan te passen denk ik.
  En wat het wintervissen betreft, kep er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer, maar gelukkig valt er hier nog genoeg te lezen ;)

  Johan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Boudewijn,
  Als het klopt wat Rolf zegt ben je wat te bescheiden. Je gezondheid gaat zeker voor en het is altijd lastig om meerdere mensen helemaal op 1 lijn te krijgen. Wel jammer want ik was wel weer toe aan wat lezenswaardige verhalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Juist Jeffrey!

  Nu hoor je het eens van een ander Boudewijn! Je bent veel te bescheiden! Eendekop!

  :))

  Rolf

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Boudewijn,
  Goed dat je aan jezelf gedacht hebt ik weet niet of ik dat had gedaan. Meld je hier wanneer je boek klaar is? Ben erg benieuwd naar je verhaal namelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Boudewijn,

  Wat niet is, kan nog komen. We hebben in ieder geval een poging ondernomen en je hebt al een mooi hengelsportboek om trots op te zijn. Een gezond lichaam is belangrijker dan een pak papier met een kaft eromheen en dat weet jij maar al te goed.
  Succes met de laatste loodjes van je hartboek en ik bel je binnenkort weer.

  Groetjes,

  Kevin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Bouwdewijn,


  Toch vind ik het erg jammer van je karperboek want er komt uit ons kikkerlandje te weinig op papier en ieder boek is er toch weer 1 dus ik hoop dat je het nog eens op pakt met de andere en het alsnog uitbrengt.

  Voor de rest het gaat je goed

  Groeten Marcel van der Ham

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Marcel,
  dank je wel. De kans is zeker wel aanwezig dat er nog een boek zal komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer van het boek. Kijk wel uit naar je boek over je hart. Ben heel benieuwd hoe jij alles ervaren hebt en met je situatie bent omgegaan. Dat visboek mag van mij ook zeker nog wel komen, maar dat zullen we vast wel horen tegen die tijd. Succes met je verdere schrijverij!
  Mvg, Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Doen wat je moet doen, alles op zijn tijd boudewijn.
  zoals eerder aangegeven is je schrijf werk na mijn mening perfect.
  je gaat helemaal op in de verhalen die je schrijft.
  Kon ik maar een beetje van hoe jij het kan !!!

  MVG sander kunst en blijf ze vangen boudewijn !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Marcel (Vis)Pomp13 oktober, 2011 15:57

  Oei, beetje late reactie, maar ik had hier echt naar uitgekeken. Heel jammer, maar begrijpelijk. Wie weet later. Doe waar je je het beste bij voelt.
  Groet,

  Marcel (Vis)Pomp

  BeantwoordenVerwijderen