18 mei 2013

Nieuw artikel in Dé Karperwereld

In het meeste recente nummer van Dé Karperwereld, nr. 90,  is er weer een artikel van mijn hand verschenen: 'Door andere ogen gezien'.
Een verhaal over mijn strijd tegen de dood en de vangst van onder meer een machtige spiegel.

Je kruipt en wandelt door het leven; op je zesde leer je vissen en dat doe je tot aan je dood; op je drieëndertigste... Dat is in het kort mijn verhaal.

22 opmerkingen:

 1. Ik heb het gelezen Boudewijn. Een indrukwekkend verhaal, maar zeker ook heel mooi!

  Groeten,

  John

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 1 van het mooiste uit je artikel vind ik dat je vismaten en vrienden je in een rolstoel langs het water rijden. Dat zijn echte vismaten en vrienden. Mooi dat het goed is afgelopen en ik heb er weer een mooi boek bij! Die ben ik nu trouwens voor de derde keer aan het lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Jordy,
  Mijn vismaten en vrienden hebben me zeker geholpen die moeilijke tijd door te komen. Familie natuurlijk ook! Leuk te horen dat je m'n boek vaak leest!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Boudewijn kerel, ik ben vandaag speciaal naar deze editie op zoek gegaan zodat ik dit artikel van je kon lezen. Een film waard hoor! Het doet me goed te zien dat het goed gaat met je! Zo zie je maar hoe belangrijk het is dat mensen zich opgeven als donor.

  Groeten van Martin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook zeer dankbaar Martin. Een film over mij? Mwaah... ;)

   Verwijderen
 5. Mooi artikel en wat een supervis! Ik heb het filmpje ook nog eens bekeken.

  Grtz. Jeffrey

  ps: Heb je de afgelopen tijd niet meer gevist?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Jeffrey,
   Dank je. Ik heb een paar keer gevist, maar ook andere dingen te doen gehad. Er volgt snel weer een nieuw blog, want er is wel het een en ander gebeurd :)

   Verwijderen
 6. Lieve Bou,
  je weet ik heb niets met die glibberige beesten, maar toen ik het blad bij een vriend zag liggen moest ik natuurlijk aan jou denken. Ik bladerde het even door en zag jou er in staan! Natuurlijk zou je er op je site iets over schrijven dus hier ben ik. Ik ben zo blij voor je! Ook dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt. Het ga je goed.
  Xx, M.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt toch niet weer iets met een karpervisser he? ;) Ik ben zeker blij met de mensen om me heen, dat is lang niet altijd vanzelfsprekend. Dank voor je berichtje. Voor jou ook het beste natuurlijk.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Boudewijn,

  Karper bladen koop ik nooit, dus ik hoop dat je het artikel ook op je blog mag publiceren! Aan de reacties te zien is het de moeite waard om te lezen.

  Groet, Bjorn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Bjorn,
   Over een tijdje komt ie er wel op te staan.

   Verwijderen
 9. Sinds kort ben ik verslingerd aan de karperwereld, eigenlijk sinds de vorige uitgave die ik op Schiphol gekocht heb met artikel van Koen en van Rolf. Echt tof om de verhalen van jullie te lezen. Dus naast deze blog nu ook dit blad en waarschijnlijk niet het laatste artikel aangezien je hart weer lekker te keer gaat, lekker houden zo en dat geldt ook voor het vangen van die reuze spiegels. Dank voor het delen van je belevenissen.

  Grtx, FER

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zeer ontroerend en tegelijkertijd inspirerend artikel. Het leven kan soms onvergeeflijk hard zijn, maar wonderen bestaan zeker ook. Het levende bewijs is hier te zien. Mijn motto ook, leef hard, werk hard en geniet hard ;)

  Karper diem!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb je artikel gelezen. Petje af hoor en gelukkig is het goed gekomen. Hopelijk volgt er nu een rustige tijd voor jou en je familie en je vrienden.

  Gr. Stephan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mannen, dank voor de mooie woorden. We gaan door zolang we hunnen en genieten. Eind deze maand de officiele uitslag van mijn 2e jaarcontrole, maar ik voorzie geen problemen. Snel weer een blog want ik loop achter ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Boussie, fijne gozer! Ik kreeg me daar toch een deja vu van heb ik jou daar toen ik de foto's van Plashuis zag. Kippenvel! Mooi geschreven.
  Ik heb het je altijd al gezegd: "Put on your shitkickers and kick the shit!"
  En hoe jij dat hebt gedaan in barre tijden, vind ik nog steeds knap. Okay, je had geen keuze hoor ik je zeggen.. Maar toch die altijd positieve instelling siert je !

  Keep kicking, en geniet !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Peet, ook vrienden doen een flinke duit in het zakje bij het omgaan met de situatie ;) Ik blijf zeker kicken!

   Verwijderen
 14. Beste Boudewijn,

  Vorig jaar heb ik mijn 3 karper abonnementen opgezegd,ik wist gewoon niet meer waar ik al die jaargangen moest laten....gelukkig wist ik nu nog een Karperwereld exemplaar in de bruna te kopen.net zoals vele voorgangers ben ook ik diep onder de indruk van jou verhaal!bewondering en respect hiervoor.wat ik heel mooi vond van nummer 90 is dat ook Co Sielhorst van zich laat horen en evenals jij voor zijn leven heeft gevochten..Als kers op de taart good old Rini Groothuis.ik zou haast weer een abonnement nemen;) Groet Hans

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Hans,
   Dank je en leuk te horen dat je speciaal naar de winkel bent gegaan om toch een KW te halen. Ik had een beetje hetzelfde als jij met Co en Rini en wat mij betreft ook Joery, waarvan ik weet wat hij allemaal wel niet doet om een vis te vangen en het hem nog vaak lukt ook. Helaas stond nou net niet de vaste rubriek van Rolf (Bouman) in dit nummer.

   Verwijderen