24 februari 2012

We zullen doorgaan!

We moeten, dus gaan we. Na Rolf's blank van gisteren, waarbij ik verstek moest laten gaan door een op hol geslagen CV-ketel, en mijn verkenningstochtje over het water van de dag ervoor, hebben we besloten om vandaag ons geluk op een ander deel van het water te beproeven. Daar kunnen we zowel diep als op een ondiepe plaat vissen, wat misschien een goede keuze is gezien de vis die de dieptemeter in de bovenste waterlagen aangaf. Maar hoe betrouwbaar is dit? En welk soort vis is dit dan?

Het vier uur durende sessietje week niet af van de heersende blanktendens, dus spectaculair was het niet. Of het moet de half uur bij ons plakkende, ook vissende politieagent zijn. Of de door een bezoeker op ons afgestuurde BOA die polshoogte kwam nemen. Of Rolf's auto waarvan zijn wielen steeds verder in de blubber zakten en de bestuurder van een bijna-monstertruck die hem er uit wist te trekken.
We zullen doorgaan!

7 opmerkingen:

 1. Volgende keer beter mannen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Boudewijn,
  Het is ook nog vroeg he en het weer maakt ons gek. Mei is bijna dus nog even geduld.

  Groeten,

  Johan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo mannenbroeders,
  inderdaad koppen naar beneden en doorduwen met die handel...
  het luktgeheid een keer!!!
  groet,patrick

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Johan, je kan nu afwachten en binnen blijven zitten, maar als ik zin hebt om te vissen dan ga ik, ookal vang ik waarschijnlijk niets. Ik heb een paar jaar wegens lichamelijke beperkingen binnen gezeten en heb dat leven nu wel gehad. Een dag buiten aan het water is voor mij een dag goed besteed, al vang ik niets. Er is natuurlijk wel altijd die mogelijkheid dat ie gaat..!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt groot gelijk na wat je hebt meegemaakt. Ik bedoelde alleen te zeggen dat het niet het makkelijkste jaargetijde is. Bij mij begint het meestal pas in mei te lopen. Succes en zet hem op.

  Gr. Johan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kwestie van tijd Boudewijn !
  Nog even wat beter weer en dan kunt u weer slachten, en zo niet zijn er wel andere dingen bij het vissen waar je van kunt genieten !.
  Hopelijk wilt u dat weer dit jaar met ons delen.

  Mvg Sander

  BeantwoordenVerwijderen