12 februari 2011

Í am back!

Het is een tijdje stil geweest van mijn kant, maar zoals enkelen van jullie weten heb ik 3,5 jaar op de wachtlijst voor een harttransplantatie gestaan en vlak voor kerst ging het dermate slecht met me dat ik definitief  in het ziekenhuis  moest worden opgenomen. Daar ging ik snel verder achteruit, wat ertoe leidde dat ik meerdere malen de dood in de ogen heb gekeken. Uiteindelijk kwam er op het nippertje een donorhart beschikbaar en is de operatie goed verlopen. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar kan ook weer aan vissen gaan denken! Dit allemaal dankzij iemand die door zijn of haar hart beschikbaar te stellen een ander een nieuw, beter leven gunde! Ook wil ik graag iedereen bedanken voor de steun die ze mij in de afgelopen jaren hebben geboden, waarin artsen samen met mij hebben gestreden voor mijn leven. Vooral de laatste tijd ben ik bedolven onder steunbetuigingen, en daarbij zaten ook vissers die ik niet of nauwelijks ken, en dat zegt toch ook wel iets over ons ’visservolk’. Het krijgen van een tweede kans in mijn leven is het mooiste geschenk dat ik had kunnen krijgen. Ik wil daarom ook iedereen vragen die nog niet heeft aangegeven of ze donor willen zijn hierover nog eens goed na te denken. Meer info is te vinden op: http://www.donorregister.nl/

11 opmerkingen:

 1. man wat een verhaal. Ik had er wel wat van opgepikt maar winst niet dat het zo slecht met je ging.
  Ik ben blij voor je dat je een tweede kans krijgt. knap maar snel op kerel! Ik wens je een gezond en visrijk nieuw leven.

  Groeten zomaar een blogger
  Bernard van Kapel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Boudewijn,

  Dat is super nieuws en nu hopen dat je spoedig hersteld en weer gauw aan de waterkant kan zitten.


  Groet Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Boudewijn,

  Dit is echt fantastisch goed nieuws!
  Ik wens je een voorspoedig herstel.
  Neem de tijd,die karpers wachten wel op die brokken!

  Leuk om te lezen dat je ook weer een boek gaat uitbrengen samen met Kevin!

  Hartelijke Groeten Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Boek gaat leuk worden, en ook de andere auteurs schrijven echt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi Boudewijn ,wat een mooi nieuws zeg ! had al zo´n vermoeden.dus we kunnen dit jaar ook weer visverslagen gaan lezen van jou!

  een bijzonder voorspoedig herstel gewenst.

  gr Frank

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Boudewijn,

  Wat een verhaal! Ik hoop voor je dat het herstel goed zal verlopen. Heel veel sterkte!

  Groet,

  Koen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Boudewijn,

  Nadat ik je boek ooit heb aanschouwd, vernam ook ik via andere vissers dat je een strijd leverde. Die heb je nu gewonnen. Dat doet mij deugt, want ik kan bijzonder genieten van je schrijfwijze en uitmuntende videomateriaal.

  Good on you mate, get well soon.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dag Boudewijn,

  Welkom terug na een zware tijd en succes met je herstel. Geniet vooral!!

  Groet,

  MarcelP

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Boudewijn,
  Heb een tijdje je blog niet bezocht, maar ben nu weer helemaal bij. Eindelijk, eindelijk...! Nog wat geduld en je zit/loopt weer langs de waterkant. Doe voorzichtig, denk om je leefregels en ik zie je wel langs de waterkant.
  Groeten,
  Piet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Boudewijn,
  Ik had het goede nieuws al vernomen. Het is een schande hoe de regering met het donorprobleem omgaat. Gelukkig zijn er wel nog een paar mensen die de moeite nemen om over het leven na te denken en een erg ziek iemand een mooi leven gunnen. Heel mooi gebaar van die persoon en zijn/haar nabestaanden!
  Je kan me je waarschijnlijk niet herinneren, maar ik wilde iets van me laten horen. Het ga je goed!

  Hartelijke groet, Anton

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve Bou,
  Wat fijn! Ik heb lang getwijfeld of ik contact zou opnemen en heb een hele tijd niets van me laten horen, maar je bent nog steeds niet uit m'n hart. Ik zou je graag weer eens willen zien. Zou je me binnenkort een mailtje willen sturen please? je hebt m'n adres vast nog wel.
  X, Nous

  BeantwoordenVerwijderen