30 december 2015

Artikel Hét Visblad; Scherper vissen dankzij onderwaterbeelden


In de augustuseditie van Hét Visblad is er een artikel van mij gepubliceerd over hoe ik mijn onderwatercamera's inzet ten behoeve van het vissen. Zie ook hier. Het artikel is nu ook online te lezen op de volgende link
Er zal dan een pdf bestand gedownload worden.

9 opmerkingen:

 1. Ik zie niets als ik op de link klik???
  Gr. Peter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien staat het onderin je taakbalk of in je downloads? Ik weet niet hoe je instellingen van je computer zijn.

   Verwijderen
  2. Gelukt! Leuk artikel! Dank je wel.
   Groet,
   Peter

   Verwijderen
 2. Een keer een behoorlijk en informatief artikel in het visblad tussen alle advertenties. Bedacht me vorig weekend nog dat ik mij altijd inbeeld hoe het er onder water aan toe gaat. Wellicht moet ik toch maar eens een go-pro aanschaffen. Enige probleem is dat ik vaak in troebel polderwater vis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het troebel is kan je je geld leuker besteden Fer, je hebt echt helder water nodig. Er komen wat films van me aan met flink wat onderwaterbeelden, mooi om te zien! Had graag nog meer verteld over wat ik allemaal gezien heb, maar had maar een beperkt aantal woorden tot mijn beschikking.

   Verwijderen
 3. Leuk stuk Boudewijn. Lruk om te zien hoe je die bankstick gebruikt. Dit jaar wil ik misschien een gopro 4 session aanschaffen. Mooi klein en een mooie prijs. Heb jij wel eens een zaklamp aan de camera bevestigd? Ben wel benieuwd naar beelden in een buis of duiker.

  Groeten, Michael

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb nog geen lamp onder water gebruikt, maar wil het wel al jaren doen, om in het donker te filmen, maar ook in buizen en duikers. Dat werkt wel hoor, want ik heb met een sterke hoofdlamp ook gefilmd in het donker.

   Verwijderen