25 september 2012

De laatste sessie

Er is onderwater gefilmd
De knoop is doorgehakt. Ik stop op mijn tot voor kort succesvolle voerstek. Nu er vandaag weer geen vis op de mat is gekomen en de twee voorgaande sessies slechts één vis hadden opgeleverd, heb ik besloten er te stoppen. Of de vissen hun zwemroute hebben veranderd, de aastijden op de stek zijn verschoven of het intredende najaar hier de oorzaak van is, is me nog niet helemaal duidelijk. Stekdressuur kan toch ook niet de reden zijn omdat ik gemiddeld slechts twee keer per week vijf uurtjes op de stek heb gevist. Al de moeite steken in een toevelastreffer zie ik niet zitten en het is ook wel weer eens tijd voor een ander uitzicht. Het najaar is begonnen en er wachten meer uitdagingen.
Regelmatig kromslaande hengeltoppenVeel mooie momenten en vissen zijn op film vastgelegd. Zodra ik tijd heb zal ik de film monteren. Eerst komt nog de 'Carp and the City'-film met bewegend beeld van de bijbehorende verslagen. Hij is bijna klaar!

7 opmerkingen:

 1. Hallo Boudewijn,
  Toch vreemd dat je stek zomaar geen vis meer oplevert. Misschien een andere visser op je stek die op andere tijden vist dan jou? Succes en ik kijk uit naar de komende films!
  Groeten,
  Sjoerd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer en misschien zou het ook wel te mooi geweest zijn. Kom maar op met die films! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sjoerd, dank voor je inhoudelijke reactie weer, altijd leuk :) Iemand anders op m'n stek zou kunnen, maar de kans lijkt me zeer klein. En deze zou dan ook geen sporen hebben achtergelaten. Maar goed, je weet nooit. Ik acht de kans echter groter dat ze nu op andere tijdstippen langskomen ivm de dalende watertemperaturen en de verminderde uren daglicht. Met de films nog heel even geduld ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat het niet nog een tijdje doorloopt op je stek, maar je hebt er wel goed gevangen toch. Ik ben benieuwd wat het najaar ons brengt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Dan kan ik daar nu aan de gang! :)) Zag vanmiddag al wat dertigers draaien...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms is een stek laten voor wat het is wel de beste keuzen, maar zeker niet de makkelijkste keuzen
   helemaal niet als je weet dat er altijd een smakenlijke verassing van af kan komen !!!

   Succes op die nieuwe stek !!!

   Groet SK

   Verwijderen
 6. Kom maar op met die films!

  Grtz Jeffrey

  BeantwoordenVerwijderen