26 november 2011

Ik kan het nog!

Waar het winteroffensief van Rolf en mij veel hinder ondervindt van krabben, levert Wouter op een ander water strijd met meerkoeten. Zo'n veertig hongerige vogels terroriseren zijn stek, wat hem deed besluiten uitsluitend in het donker te voeren en te vissen.
Ik wilde het water ook weer eens bevissen, maar dan overdag. Wouter besloot me te vergezellen en zo kon ik hem hopelijk ook laten zien dat er overdag weldegelijk wat te halen valt.

Vandaag was het zover en niet zonder resultaat. Afgelopen nacht wist Wouter een vis te vangen, wel een spiegel van 31 pond, vandaag, overdag, op een andere, voor mij heel bekende stek, ving hij er een schub van 26 pond en een spiegel van ruim 31 pond bij. Ik mocht een schub van exact 20 pond landen.


Onthaken

Wouter's 26er

Mijn schub van exact 20 pond

Ruim 31 pond bloedje sterke spiegel

6 opmerkingen:

 1. Mannen,heel goed gevist. Gefeliciteerd met zulke vangsten!

  Gr.Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Boudewijn,
  Mooie vissen voor jou en je vismaat. Ik vind het stoer dat jij en Rolf op lac du vette doorzetten terwijl je weet dat je op een ander water kan vangen. Hopelijk krijgen jullie nog wat jullie toekomt. Ik blijf je volgen.
  Jeffrey

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Boudewijn,
  Hadden jullie voorgevoerd of visten jullie instant?
  Groeten,

  John

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi John, een iets verlaat antwoord, excuus. Antwoord is 2 handjes op elke plek gedurende 2 dagen gevoerd. De vissen scheten wel louter mosselen uit dus of het geholpen heeft..?

  BeantwoordenVerwijderen