13 november 2015

Review van mijn boek op Pendingen


Penvissen is een discipline die heel langzaam terrein herwint binnen de karpervisserij. Zelf vind ik het vissen met de pen en het oppervlaktevissen de mooiste manier om karpers te belagen, maar tegenwoordig belet mijn fysiek me helaas deze manier frequent te beoefenen. Met plezier lees ik dan ook de ervaringen en belevenissen van andere fervente penvissers. Herkenning is bij het lezen van hun avonturen hét sleutelwoord. Michael Schaper is een van die mensen die zijn gedachtegangen en belevenissen deelt op zijn blog 'Pendingen' en naar mijn mening is hij één van de voorgangers van de huidige penvisgeneratie.

Nu blijkt hij een mooie review over mijn boek 'Een moment van verleiding' op 'Pendingen' geschreven te hebben! En een mooie ook nog! Michael, bedankt!
Lees zijn review hier

Is je interesse gewekt naar aanleiding van Michael's  review? Er is nog een beperkt aantal boeken beschikbaar. Stuur dan een mailtje naar boudner@gmail.com
6 opmerkingen:

 1. Mooie review van je collega blogger Boudewijn. Heerlijk korte verhalen boek is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem voor me verjaardag gevraagd! Nu moet ik hem nog krijgen ha ha
  Groetjes, Bart

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een moment van verleiding is een geweldig boek en ik kan het elke visser die van sfeer houdt aanraden. Pendingen heeft het goed beschreven! Komt er nog een vervolg Boudewijn?
  Gr. Ro

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet op korte termijn Roderick, eerst mijn al jaren lopende 'hartboek-project' afronden, maar wie weet erna?

   Verwijderen