25 maart 2013

IJskoud voeren!


Tijdens het verkennen van stekken met Wouter voor het vervolg van Carp and the City vonden we nog wat tijd voor een omweg. Zo kon er nog even gevoerd worden. Onder werkelijk Siberische omstandigheden werd op de ene plek drie handjes bollen te water gelaten, op de andere drie handjes Crushies. Hierbij wat foto's van het voeren.


Het blijft vreemd drie handjes in zo'n slok water

Wind op de kantBijna een reclamecommercial zo.

11 opmerkingen:

 1. Ha ha er mist alleen nog een lekker wijf in bikini bij die emmer Crusjies

  Grtz,
  Jeffrey

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk dit zijn nou echte freezerbaits. Mooie foto's Boudewijn, hier langs het Alkmaardermeer dezelfde condities. En wat een bak water!

  Groet, Bjorn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bikkels! 3 handjes maar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Steven, liever iets te weinig dan teveel in deze periode.

   Verwijderen
 4. Tjonge wat een sprookjesachtige plaatjes! Wat een contrasten. Wel een discipline hoor om slechts 3 handjes op zo'n bak water te voeren. Duimen dat de inspanningen gaan lonen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We waren toch in de buurt Tsak. En na het tweede handje deden mijn handen al pijn van de kou ;)

   Verwijderen
 5. Echt brute foto's! Krijg weer koude rillingen als ik de fotos terug zie! Wel goed dat we gegaan zijn, ik had deze omstandigheden niet willen missen ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoop dat je boilies niet bevriezen. Brrrr!
  Grtx, FER

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi Boudewijn heerlijk he die grote waterstelsels,je voert wel dicht onder het kantje ....uiteraard twijvel ik niet aan jouw kunde maar waar ga je dan zitten ? oftewel hoever naar links of rechts

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is eerlijk gezegd afhankelijk van de windrichting. Hoop met m'n rug in de wind te kunnen zitten. Er zijn verder geen echte obstakels in de buurt en ik hoop er nog achter te komen of ze van links of rechts komen. Zodra ik daar een idee van heb kies ik de tegenovergestelde kant zodat ze eerst mijn rig tegenkomen en niet eerst mijn lijn (ervan uitgaande dat ze min of meer evenwijdig aan de oever zwemmen).

  BeantwoordenVerwijderen