18 juni 2012

Filmserie Boustails' Stalkingtales part 2

We zijn bij het tweede deel van Stalkingtales aanbeland. De afgelopen periode heb ik regelmatig een poeltje bezocht waar gedurende een paar dagen verschillende mooie vissen verbleven. Deze unieke situatie wilde ik ten volle benutten om ze in alle rust te bekijken en dus werd er niet gevist. Uiteraard nam ik wel een hengel mee voor het geval ik onderweg ergens een vis zag.
Op een van deze dagen was het Rolf die me belde om te zeggen dat ik meteen naar hem toe moest komen. Ik trof hem hangend in een boom aan, waar hij goed zicht had op een aantal vissen. Om ze vast te houden had hij zijn laatse boterham met oude kaas opgeofferd...

17 opmerkingen:

 1. Heel gaaf filmpje Boudewijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou Rolf in vaste dienst nemen Boudewijn! Strak filmpje! Bijzonder om zo'n mooie aanbeet en fantastische dril op film te hebben. Ik heb genoten!!

  Gr. Koen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een dril man. Heerlijk om te zien die vissen die zo relaxed tussen het wier liggen. Leuke Stalkingtales weer en op naar het volgende deel!

  Grtz, Jeffrey

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Boudewijn,
  Ik vind vooral dat stuk met die reiger heel bruut! Eerst nog even soppen voor hij hem opeet. Gaaf!

  Groeten,

  Stephan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke film weer Boudewijn. Je hebt wederom unieke momenten weten vast te leggen. Bedankt voor het delen.

  Gr. Ton

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha! Dat je het nog weet van die ouwe kaas! Die had ik er overigens wel afgeplukt en opgesmikkeld. Ik hou van karpers maar er zijn grenzen :) Tof in elkaar gebakken weer ouwe... Op naar de volgende 'movie' van de hand van de meester. Ik ben benieuwd! ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Stalking on demand. Mijn avond is weer goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is weer mooi Boudewijn. Goede vismaat heb je dat hij je belt en dan ook nog filmt. Dat je je kan beheersen als je die karpers zo mooi ziet liggen tussen het wier zeg! Dat zou mij niet lukken denk ik.

  Groeten, Stefan B.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoe wilder de karpers, des te makkelijker hij ze weet te temmen !
  Lekker bezig Boudewijn !
  Mooi gefilmd Rolf.

  Groet Sander

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekkere actie, maar zeker ook leuk om even in het leven van een karper te duiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beste Boudewijn,
  Allereerst complimenten voor je leuke site. Een blog is het eigenlijk niet meer te noemen want er is zoveel informatie op te vinden.
  Voor mij is ondanks jullie mooie vangst (want je vismaat had wat mij betreft een groot aandeel in de vangst) de reiger het hoogtepunt. Zoiets weten te filmen is bijzonder. Je ziet de pootjes van die rat nog even bewegen en daarna nog even dippen in het water om de rat wat makkelijker naar binnen te laten glijden. Prachtig!
  Vol verwachting wacht ik je volgende film af.

  Met vriendelijk groet,

  Danny B.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Danny voor je complimenten. Wat betreft je opmerking over 'onze' vangst, leuke belevenissen en een vangst kunnen delen is een van de mooie, leuke aspecten van het vissen niet? Met de reiger heb ik wel geluk gehad. Langsfietsen en dat beest met een rat in z'n snavel zien. Je moet er net op dat moment zijn en een camera bij de hand hebben. En gelukkig heb ik die heel vaak bij me, just in case...

   Verwijderen
 12. Hoi Boudewijn,
  ben even weggeweest en nu blijk ik weer veel moois gemist te hebben. Een superfilmpje! Gave dril en wreede beelden van die reiger.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel vermakelijk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hij is weer mooi! Leuk dat jullie zo een samenwerking hebben.
  Welke hengel gebruik je voor het stalken eigenlijk?

  Gr. Kevin

  BeantwoordenVerwijderen