1 januari 2012

The Old and the New

2012 is begonnen. Toen ik in november 2010 met Boustails begon had ik geen flauw idee hoe frequent ik iets zou gaan plaatsen en hoe lang ik het bloggen zou volhouden. Zou volhouden? Ja, want eerlijk gezegd ben ik Boustails begonnen omdat ik in mijn 'Couch potato' bestaan iets te doen wilde hebben en ik geen idee had of men wel op mijn blogs zat te wachten. Ik kon in die periode immers zelf niet vissen en slechts een uurtje naar buiten als ik een goede dag had. Daarbij was ik voorheen nogal mediaschuw.


Wat er vervolgens allemaal is gebeurd is bij de meesten wel bekend en 2011 stond dan ook in het teken van revalidatie. De opbouw van spiermassa en conditie kon in het begin goed gecombineerd worden met observeren en later ook met statisch vissen. Momenteel ben ik nog steeds niet helemaal fit, maar wat wil je na vijf jaar van inactiviteit? Gelukkig ben ik wel weer zover dat ik dit jaar activer kan vissen en wil dit ook weer met jullie gaan delen. Dit blijf ik overigens net zo lang doen tot ik er zelf geen plezier meer aan beleef.
Laat zo af en toe iets eens een reactie achter want mede die zijn een goede motivator, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn collega bloggers.

En de plannen? Ach, ik kijk nog steeds niet heel ver vooruit en in het verleden is er ook niet veel van mijn plannen terecht gekomen, dus maak ik die maar niet meer. Mijn jacht op Lac du Vette Mirrors krijgt wel een vervolg, want het water boeit me mateloos en ik heb ook dit jaar weer een aantal giganten van karpers tussen het gangbare spul zien zwemmen. Ook dit jaar heb ik daar weer twee doelen:
1) 25 spiegelkarpers vangen
2) een nieuw persoonlijk record voor dit water vestigen
Voor de rest zie ik wel hoe het loopt.

Al het beste in 2012 en dank voor jullie bezoek aan Boustails,

Boudewijn

18 opmerkingen:

 1. Ha Boudewijn,
  Ik wens je een goede gezondheid toe kerel! Want zonder dat vallen de plannen vaak snel in duigen. Verder hoop ik dat je de gestelde doelen zal halen dit jaar. Ik heb zelf ook geleerd om mijn doelen niet te ver meer vooruit te stellen en mocht ik qua vissen mijn doel niet halen, ook goed. Genieten en het kunnen uitvoeren van mijn hobby staan tegenwoordig met stip op één!

  Groeten Bernard Van Kapel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Boudewijn,

  Namens mij ook de beste wensen en ik ga voor een spiegeltje of 50 vorig jaar afgesloten met 102 spiegels waarvan 82 projecten dus ik was helemaal in me sas , ik ga voor een record schub dit jaar , spiegel verbeteren mag ook maar is al 6 pond meer dan me grootste schub.

  Het ga je goed en ik hoop dat je toch nog eens aan je karperboek gaat beginnen.

  Groeten Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Boudewijn,
  Dat alles maar probleemloos mag verlopen voor je. Hopelijk neemt je conditie snel toe zodat je weer alles kan doen wat je wil. Ik denk dat ik ook voor andere spreek als ik zeg dat ik blij ben dat je met je blog doorgaat. het is elke keer weer een leuk stukje lees,kijkvoer.
  Gr. Tim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mannen, we gaan het zien. Dank en jullie ook goede vangsten toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Boudewijn,
  Uit de grond van mijn hart: alle goeds voor 2012 gewenst!
  WP

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee Boudewijn,
  Ik hoop dat dit jaar jou en je familie gunstig gezind is. Het zullen moeilijke dagen geweest zijn, maar je bent er nog en daar zijn we de donor ontzettend dankbaar voor. Hopelijk ziet zijn of haar familie het leven ook weer wat rooskleuriger in.
  Ik hoop je nog eens te zien.

  Groeten,

  Mark (het rollatorracemaatje waar je niet van kon winnen)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beste WP,

  Dank je wel. Ik wens ook jou en de familie al het beste toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Mark, Hoi ouwe racemuis! Het was anders nooit meer dan met een looprek lengte! Mail me anders even via het contactformulier. Je briefje is door een zuster weggegooid toen ik werd ontslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kijk uit naar je pen en oppervlakte verslagen Boudewijn.
  Zit er nog een boek in dit jaar?

  Groeten,
  Tom

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo, de kop is eraf Bou! 2012 gaat hem worden, ik zeg het je. The NEW refreshed Boudewijn heeft al enorme progressie geboekt heb ik mogen constateren, zelfs de eerste nachtelijke sessies hebben we al weer samen meegemaakt afgelopen jaar. Ik ga er vanuit dat er nog vele gaan volgen, s'nachts of overdag, weer of geen weer.
  Ik zou zeggen, blijf van je hobby genieten, dan doe ik dat zeker ook. Of samen langs het water of vanachter de PC via dit schitternde blog, met je pakkende verhalen foto's en filmpjes.

  Ga zo door oude reus, het ga je goed!

  De Pit

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Tom, visboek dit jaar niet, wel mijn hartboek. Voor de toekomst sluit ik zeker niets uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat het een goed jaar voor je mag worden Boudewijn.

  Groeten,
  Stefan

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Boudewijn, heel fijn 2012 toegewenst. Ben benieuwd hoe je plannen gana verlopen en zal je op de voet volgen!

  groeten Andries

  BeantwoordenVerwijderen
 14. All the best to you and yours for 2012,
  ,,,Paddy,,,

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Doe je best ouwe hartenbreker! Als de krabben geen roet in het eten gooien dan zijn je doelstellingen een eitje. Wellicht schuif ik nog wel eens aan!

  Ciao, Rolf

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erwin Rodenhuis03 januari, 2012 15:26

  Hey Boudewijn!

  De beste wensen voor 2012! Dat je gezondheid weer verbeteren mag en dat we nog veel mooie verhalen van je mogen horen! Heel veel succes met het behalen van je doelen! Ik hoop dat het allemaal lukt!

  Groetjes,
  Erwin

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hopelijk loopt de opbouw van je leven verder naar wens. Blijf schrijven en filmen en doe de andere dingen waar je plezier aan beleeft. Vang ze,

  Sjoerd

  BeantwoordenVerwijderen
 18. goeed dat het beetje bij beetje steeds beter gaat met jou Boudewijn.
  25 spiegels van lac du vette in 2012 ???

  Ik hoop het en gun het je echt maar is een aardige som 25 spiegels.

  Wie weet !!!

  BeantwoordenVerwijderen