14 februari 2011

Nieuw karperboek op komst!

De oplage van mijn eerste visboek, Een moment van verleiding, is nagenoeg uitverkocht en dit is veel sneller gegaan dan verwacht. De verkregen reacties gaven wel aan dat er bij een groep karpervissers behoefte was aan zo'n boek.
Een tijdje geleden kwam ik in contact met Kevin Diederen en na regelmatig contact besloten we een gezamenlijk verhalenboek uit te brengen met een select gezelschap, waarvan wij van mening waren dat ze een leuke, pakkende schrijfstijl hebben. Alle auteurs hebben schrijfervaring en behoren niet tot de zogenaamde ‘vaste ‘grote’ namen’.  Release zal in oktober van dit jaar zijn.
Stay tuned…

5 opmerkingen:

 1. Gaaf!
  Ik ben erg benieuwd.
  Zal weer erg leuk worden!

  Nick

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Boudewijn,

  Ben benieuwd! Ben ook nieuwsgierig wie de andere auteurs zijn. Er zijn te weing verhalenboeken om bij weg te dromen. Leg er voor mij in ieder geval maar vast eentje apart.

  Gr. Dave

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Boudewijn,
  Wordt het weer een boek zoals Moment van verleiding? Dat was echt een goei boek en lees het nog regelmatig. Ik wil er zeker eentje hebben dan. Ik ben gek van penvissen.
  Nog bedank voor je hulp laatst. Heb een paar slijmjurken gevangen een een karpertje van 43 cm. Mijn eerste winterkarper:-))
  Groeten, Karel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Karel,
  Gefeliciteerd met je eerste winterkarper! En als je nog vragen hebt weet je me te vinden. Het boek gaat leuk worden! Nog even gedluld hebben!
  Groet, Boudewijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Boudewijn,
  Ik wil er in ieder geval eentje hebben.

  Gr. Ton

  BeantwoordenVerwijderen