18 februari 2011

Gierende vishormonen

Na ruim 4 jaar gaat het er eindelijk weer van komen: ik kan gaan vissen. Weliswaar niet direct want ik moet nog revalideren en heb me aan wat strenge leefregels te houden die me beletten te vissen, maar ik kan weer toewerken naar dat waar ik jaren naar verlangde. In de afgelopen jaren heb ik me bezig gehouden met fotograferen en filmen en heb ik toch best wat bijgeleerd doordat ik rustig kon observeren. Ik heb ook veel bevestigd zien worden, waarvan jullie al een deel hebben kunnen lezen. Ook een aantal nieuwe watertjes zijn op mijn lijstje bijgeschreven.

Wat heb ik zoal op de planning staan voor dit jaar:
- Natuurlijk zal ik mijn aanpak, vangsten en belevenissen op en aan het water met jullie delen, door schrift, foto's en film. Kortom: vangstverslagen.
- Zoals eerder al vermeld zal ik een aandeel leveren aan een nieuw karperverhalenboek.
- Zoals het er nu naar uitziet komt er deze zomer een boek uit over mijn leven als hartpatient zoals ik dat heb ervaren.
- Ik wil een aantal dingen gaat uittesten naar aanleiding van de vele observaties in de afgelopen jaren.
- En..., misschien wel het project waar ik het meest naar uitkijk, op het vissen zelf na dan, is het maken van een film. Niet een proffessionele film, maar wel eentje waarin ik de kijker wil meenemen om met mij karpers te zoeken, te observeren en natuurlijk vervolgens te vangen. Ik wil me hiervoor voornamelijk gaan richten op het oppervlaktevissen en penvissen. Of hij ook op DVD uitgebracht gaat worden weet ik nog niet
Hier ga ik weer naar op zoek
Als alles voorspoedig verloopt loop ik in april/mei langs de waterkant met camera's en hengel. Laten we het hopen...

3 opmerkingen:

 1. Dat zijn aardig wat plannen Boudewijn! Maar wel interessant. Zeker die film. Als je daar in beeld kan brengen wat je in je boek en andere schrijfsels beschrijft ben ik, en ik denk velen met mij, een gelukkig man. Eerst rustig aan doen de komende periode!

  Succes en veel plezier,
  John

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk uit naar je vangstverslagen. Volg je al een tijdje en je maakt superfilmpjes! Ik kijk uit naar de nieuwe.
  Arthur

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie ideen Boudewijn. Hopelijk kan je ze na een lange en vervelende periode waarmaken. je hebt het verdient.

  Groeten, Ton

  BeantwoordenVerwijderen