9 februari 2017

Film The Lotexperience 3; karpervissen op de Lot


Afgelopen najaar ben ik weer met Wouter naar zuid Frankrijk afgereisd om er de rivier de Lot te bevissen. Evenals voorgaande keren zouden we ook nu per boot de rivier afvissen. De eerste paar dagen waren de omstandigheden goed te noemen met een relatief warme lucht- en watertemperatuur van respectievelijk 21 en 13 graden. Deze tijd werd gespendeerd aan het bekijken en zoeken van andere stukken van de rivier voor toekomstige trips en uiteraard werd er ook wat van de prachtige omgeving meegenomen. De eerste nacht was veelbelovend met een onverwacht aantal vissen op de kant, maar op een rivier kom je altijd wel voor verrassingen te staan...

Al met al was het ook dit keer om diverse redenen weer een onvergetelijk avontuur waarin we meerdere metervissen visten te vangen en een aantal meervallen. Hier is het derde en afsluitende deel van de filmserie 'The Lotexperience', the final chapter.

Uiteraard in HD het mooiste te bekijken

14 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige film mannen. Heb weer genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net als de eerste 2 delen weer genoten! Wat een monstermeervallen en mooie karpers! Top!
  Groeten,
  Stefan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben het zelf niet zo op die meervallen, maar we konden er niet omheen. Hebben in ieder geval weer flink genoten van het vissen ende omgeving.

   Verwijderen
 3. Heerlijke film weer Bou! Zelfs de vrouw was enthousiast. Dank weer voor het delen.
  Gr. Roderick

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Roderick. Binnenkort gaan jullie dan eindelijk samen op pad? Misschien begrijpt ze nu beter wat je steeds naar het water trekt?! ;)

   Verwijderen
 4. Ik heb hem gisterenavond gekeken en ik heb weer genoten. Meteen deel 2 er nog maar eens achteraan gegooid! Er komt dus geen film van de Lot meer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed te horen Tom en leuk dat je weer reageert. We moeten nog bespreken of we weer een film gaan maken van een volgende trip, die staat wel in de planning. Dit 3e deel was het afsluitende deel van deze serie. We willen ook niet teveel van hetzelfde doen.

   Verwijderen
 5. 'Wij doen wat wij willen. En zij doen wat wij willen'. Mooie quote na de zoveelste gruwelijke beuker. Prachtige luchten zo in het najaar, maar wel afzien met die kou 's nachts. Ondanks het slijm, wel vette drillen met die snorremansen. Was weer genieten, herinneren te over die weer bij me boven kwamen. Mooie film, dank weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk te horen Fer! Het blijft een gave omgeving daar om in te vissen.

   Verwijderen
 6. Eindelijk de tijd gevonden en genomen voor deze prachtige film! Echt top weer mannen!

  Groet,

  Koen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Potverdikkie!...jullie kunnen wel vissen zeg. Echt heel vet!

  BeantwoordenVerwijderen