13 juli 2014

Welcome to the carp's world!

20 opmerkingen:

 1. Superfoto's Boudewijn Weer met je Gopro gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank mannen!@ Roderick, jep, allen weer met GoPro gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige opnames Boudewijn Top.wanneer komt er weer een citymovie uit?super om te zien.
  Ook de dames in de film waren mooi hahahaha.puur natuur genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Jan, tussendoor ben ik bezig met het monteren ervan. Ook in deze is nog wel wat natuur te zien hoor! :)

   Verwijderen
  2. Waar blijft je nieuwe natuurfilm? ;)

   Verwijderen
 4. Wat een vette fotos weer zeg hoe doe je dat toch elke keer?
  Grtz

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jonguhhhh!!! Niet goed om al dit bruuts te zien... tijdens werk. Ik krijg spontaan de kriebels om te gaan vissen. Gelukkig liggen er een hoop hengelspullen klaar in de auto ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Boudewijn, Soms zijn woorden niet nodig ;)
  Prachtige beelden.

  Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo te zien vonden de karpers je gopro camera wel interessant! Ze laten zich in ieder geval l van hun beste kant zien :) Nice!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het valt zeker op hoe verschillend de karpers zich gedragen. De een zwemt weg, de ander lijkt het niets uit te maken en weer een ander komt onderzoeken. Een enkeling zelfs happen tegen de camera!

   Verwijderen
 8. Een paar van dit soort foto's en ik ben weer helemaal vrolijk (lees: nog vrolijker dan ik al was). Prachtig Boudewijn!

  Gr Koen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Boudewijn,

  hoe gaat het met de gezondheid? Ik mis je nieuwe artikelen de laatste maanden. Hopelijk heb je niet weer te kampen met gezondheidsproblemen. Heb je al zin in het nieuwe snoekseizoen dat eraan zit te komen?

  Verder vroeg ik me nog af waar die Musky Armor Gloves hebt aangeschaft?

  Groet, Ron

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Ron,
  Gezondheid is stabiel gelukkig, maar mis duidelijk energie. Moet met alles wat ik doe nog altijd energie 'budgetteren'. Altijd rekening houden met wat ik de afgelopen dagen heb gedaan, nog moet doen en wat ik wil doen. Het is nog steeds niet zo dat ik even een hele dag of nacht ga vissen, dat vergt planning met andere dingen in mijn leven. Vandaar dus als ik ga vissen bijna altijd korte sessietjes. Waardeer het dat je ernaar vraagt, thanks. Heb wel zo nu en dan gevist en vaak ook gevangen, maar geen zin in gehad om over te schrijven. Snoekseizoen komt er weer aan ja, maar voorlopig heeft karper nog de overhand. ben wel bezig met beelden uitzoeken van snoekfilm van afgelopen winter (ja, ja, nu nóg...) De MA Gloves had ik via iemand op Roofvisforum die er nog een aantal had. Zou nu ook wel nog een paar willen hebben, maar niet heel hard meer naar gezocht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je snelle en uitgebreide feedback. Het zou mooi zijn idd als het je lukt een overzicht samen te stellen van het afgelopen snoekseizoen. De vorige dateert alweer van 2012/2013 :)
   Echter heb ik die vanmiddag nog eens bekeken om weer in de stemming te komen. Mijn karperseizoen zit er wel een beetje op. Vanaf oktober wel weer snoeken. Nu een systeem aan het maken met een enkele dreg (zelfde als de jouwe). Voordien gebruikte ik of dubbele dreggen of enkele plus een fleur. Het lijkt mij prettiger onthaken met een enkele zoals jullie het doen. De kans op beschadiging van de snoek is in dat geval ook minder.

   Nou, succes iig bij alles wat je doet of gaat doen!

   Verwijderen