29 juni 2016

Filmtrailer The Lotexperience 2


Een nieuw rivieravontuur overtrof al onze verwachtingen! Ondanks dat de trip van vorig jaar in onze ogen zeer succesvol was geweest, hadden Wouter en ik beiden het idee dat we er met iets meer tijd en een iets andere aanpak nóg meer uit zouden moeten kunnen halen. En dat zou deze trip moeten gebeuren. We vertrokken eind april, een week eerder dan afgelopen jaar.

13 juni 2016

Op pad voor Beet magazine - BEET MISSIE

Nog maar net terug van weer een onvergetelijke bootvistrip op de Lot met Wouter en er staat een dagje vissen met een Beet-lezer op het programma. Dat is weer even omschakelen!

Op Facebook werd een oproep gedaan waarop mensen konden reageren en daar werd door de Beet-redactie een 'winnaar' uit gekozen.

'BEET MISSIE MET BOUDEWIJN MARGADANT


Wie wil er met struinkoning Boudewijn's Boustails van SOUL Carp en Martin SB op pad? De meeste Amsterdamse karpers zijn inmiddels al bekend met Boudewijn. Zijn favoriete manier van vissen is erg actief. Hij zoekt de karpers vaak op, in plaats van andersom. Lijkt het jou tof om een dagje mee te gaan met hem? Plaats dan een reactie en motiveer kort waarom je met hem meewilt'.

4 juni 2016

Verrassende sloten

Dit artikel is gepubliceerd in Dé Karperwereld nr. 107

‘Verboden te betreden’ staat er te lezen op het bordje dat aan het hek bevestigd is. Eronder hangen twee bordjes met afbeeldingen van een herdershond en een beveiligingsbedrijf. Het zijn deze bordjes in combinatie met het hek en prikkeldraad en vooral de honden die er rondliepen die me jaren lang deden besluiten het terrein niet te betreden. Nu, vele jaren later, ziet het er allemaal wat meer vervallen uit en heb ik al twee maal geen teken van de herdershonden kunnen ontdekken.