20 november 2012

Een mededeling

Momenteel gaat bijna al mijn tijd uit naar een aantal andere dingen dan vissen. Daarom heb ik besloten om tot 1 februari 2013 in principe even niets te plaatsen op mijn blog. Zo kan ik me ruim acht weken volledig storten op wat er gedaan moet worden. De voltooiing van mijn hartboek is er één van.

14 november 2012

De Grootwaterexperience

In de loop van het jaar heb ik veel verteld over mijn grootwatervisserij, maar uiteraard heb ik ook gefilmd. Deze ongeveer 45 minuten durende film komt binnenkort uit, maar hier is alvast een korte trailer. Uiteraard in HD te bekijken.
Wil je geen film meer missen of misschien een oude terugkijken? Abonneer je dan op mijn YouTubekanaal.

9 november 2012

Project Area 51 de vierde sessie

Project Area 51, vang vijf twintigers en één dertiger. De doelstelling van dit project kan niet korter omschreven worden. De vierde sessie is gevist. In de eerste drie sessies hebben we al drie twintigers weten te vangen en dus heet het project nu Area 21. Is hier verandering in gekomen? Daar kom je achter als je het verslag leest op Natvlees.


7 november 2012

Geen gelul, tweede worp, eerste meter


Mijn telefoon komt tot 'leven'. In het verlichte scherm een bericht van Wouter: 'Morgen 9.30 u ff 3 u snoeken?'
Snoeken? Is hij gek geworden? En what about karper dan? Maar waarom ook niet eigenlijk? We hebben het er onlangs nog over gehad en in drie uurtjes kan er een hoop gebeuren.

En zo komt het dat Wouter de volgende dag om 9.25 uur voor de deur staat. Om tijd te besparen kiezen we voor een vaart niet al te ver weg. De kanten zijn steil hier en Wouter's schoenen hebben hier niet het juiste profiel voor. Maar wat moet dat moet, dus zet hij door. Glibberend over gevallen blad en nat gras weet hij een plekje te vinden waar zijn voeten kunnen blijven staan. We gooien elke een andere richting uit.

5 november 2012

Project Area 51 de derde sessie

Area 51, de derde sessie. Vang vijf twintigers en één dertiger, dat is wat we ons ten doel hebben gesteld voor dit project. De derde sessie zit erop.


De afgelopen weken hebben Rolf en ik getwijfeld over het vervolg van Area 51. Door persoonlijke drama's en andere, belangrijkere dingen dan vissen, hebben we ons project even gelaten voor wat het was. Nu we weer in rustiger vaarwater zijn beland, hebben we besloten de boel weer op te pakken. Vissers zijn immers doorzetters en optimisten en kunnen improviseren als de beste. Toch?